ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινή αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους σε 34χρονο μετά από εκδίκαση υπόθεσης βίας στα γήπεδα

Ποινή αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους επιβλήθηκε σε άντρα ηλικίας 34 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης βίας στα γήπεδα. Ο 34χρονος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο, στην κατηγορία της συμμετοχής σε οχλαγωγία, σχετικά με τα επεισόδια στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο, διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα.

Η υπόθεση οχλαγωγίας καταχωρήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Εξετάζοντας τα στοιχεία που εξασφαλίστηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λάρνακας και που παρουσιάστηκαν από την Κατηγορούσα Αρχή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, καθώς και μετά και από παραδοχή του 34χρονου στην κατηγορία που αντιμετώπιζε, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 34χρονο για συμμετοχή στην οχλαγωγία.

Στον 34χρονο επιβλήθηκε από το Δικαστήριο, ποινή απαγόρευσης της εισόδου του σε αθλητικούς χώρους, για περίοδο εφτά μηνών, με ισχύ από τις 17 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία επιβλήθηκε η ποινή. Κατά την περίοδο αποκλεισμού του από τους αθλητικούς, το Δικαστήριο έδωσε οδηγίες όπως ο 34χρονος παρουσιάζεται και παραμένει σε Αστυνομικό Σταθμό, 30 λεπτά πριν την έναρξη, μέχρι και 30 λεπτά μετά τη λήξη, των αγώνων της ομάδας του.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 34χρονο και ποινή πληρωμής χρηματικού προστίμου ύψους 700 ευρώ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης οχλαγωγίας συνεχίζεται, με κατηγορούμενους άλλα δύο πρόσωπα.

Επεισόδια και τραυματισμοί σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λάρνακα

Τρία ύποπτα πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για την οχλαγωγία στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα