ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδια και τραυματισμοί σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λάρνακα

Επεισόδια και τραυματισμοί σημειώθηκαν πριν και μετά τον χθεσινοβραδινό ποδοσφαιρικό αγώνα, στη Λάρνακα, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και της Νέας Σαλαμίνας. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ένας πολίτης, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 51χρονου.

Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκε συμπλοκή και πετροβολισμός μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Για την επιβολή της τάξης επενέβησαν αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκε ένα πρόσωπο. Μετέβη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, απ’ όπου το πιο πάνω πρόσωπο, αποχώρησε χωρίς να εξεταστεί.

Μετά τη λήξη του αγώνα, κατά την αποχώρηση των οπαδών από το στάδιο, μερίδα οπαδών της μίας ομάδας, έριξε πέτρες εναντίον μελών της Αστυνομίας, που βρίσκονταν στο στάδιο. Με την επέμβαση αντιοχλαγωγικών ομάδων η τάξη αποκαταστάθηκε, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 51χρονου, για το αυτόφωρο αδίκημα της εξύβρισης.

Ο 51χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης των επεισοδίων, μέλος της Αστυνομίας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, από μπουκάλι που ρίχθηκε εναντίον του. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη κατάγματα, δεξιού ζυγωματικού, ρινικού οστού και δεξιού ιγμορείου, καθώς και ανοιχτό θλαστικό τραύμα άνω χείλους.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.