ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα 23χρονος ύποπτος για υπόθεση ναρκωτικών

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κατοχής και προμήθειας, ποσότητας μισού κιλού κάνναβης, που εντοπίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στην κατοχή δεύτερου άντρα, ηλικίας 25 ετών.

Η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου, γύρω στις 11.00 το μεσημέρι, όταν μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, σε δρόμο στη Λευκωσία. Μετά από νάρκοτεστ, στο οποίο υποβλήθηκε ο 25χρονος οδηγός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο αυτοκίνητο του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η κάνναβις, βάρους 500 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Μισό κιλό κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, για την ποσότητα κάνναβης προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του 23χρονου. Αυτός εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της ΥΚΑΝ, ενώ το πρωί της Παρασκευής, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του υπόπτου διάταγμα κράτησης διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία συνεχίζει τις εξετάσεις.