ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Με την υποχώρηση των έντονων βροχοπτώσεων, στους αυτοκινητοδρόμους ανά το παγκύπριο, δεν παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στους αυτοκινητοδρόμους, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Σε διάφορα σημεία ωστόσο, το οδόστρωμα είναι ολισθηρό λόγω συσσώρευσης νερού από τις βροχές.

Κλειστοί είναι στη Λευκωσία

  • ο δρόμος Ποταμιάς προς Άγιο Σωζόμενο και Αγία Μαύρη
  • ο δρόμος Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς
  • ο δρόμος Δευτεράς – Τσερίου, και η οδός Σωτήρη Παπαλαζάρου στο Τσέρι
  • ο δρόμος Λακατάμιας – Λατσιών – οδός Θεόφιλου Γεωργιάδη – στη Βιοτεχνική Λακατάμιας
  • η οδός Αλεξανδρουπόλεως, η οδός Ερυθρού Σταυρού, και η οδός Δημήτρη Βικέλλα στον Στρόβολο και
  • οι οδοί Μάρκου Μπότσαρη και Κορομία στο Καϊμακλί

Κατολίσθηση βράχων έχει σημειωθεί σε σημεία στο δρόμο Φαρμακά – Απλίκι.

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Διαρίζου, είναι κλειστός ο αγροτικός δρόμος από το Γεφύρι του Τζιελεφού προς την Αρμίνου.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».