ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα 34χρονος ύποπτος για διαρρήξεις στην Πάφο

Υπό οκταήμερη κράτηση με δικαστικό διάταγμα τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης τριών υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάφο. Οι τρεις υποθέσεις διερευνώνται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε βάσει επιστημονικής μαρτυρίας, που τον συνδέει με τις τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Πρόκειται για μία υπόθεση διάρρηξης χρυσοχοείου και δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικιών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, 2021.

Η πρώτη υπόθεση καταγγέλθηκε στις 2 Νοεμβρίου, από κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ημερομηνιών 29 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου 2021, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του και έκλεψαν συλλογή νομισμάτων, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά επίσης διάρρηξη κατοικίας, η οποία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 30 Νοεμβρίου. Η καταγγελία έγινε από κάτοικο Πέγειας, σύμφωνα με τον οποίο άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι και έκλεψαν αριθμό κοσμημάτων.

Η τρίτη υπόθεση αφορά διάρρηξη σε χρυσοχοείο, επίσης στην επαρχία Πάφου. Η διάρρηξη διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 15ης Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι δράστες έκλεψαν αριθμό κοσμημάτων και χρυσαφικών.