ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Αρχηγού Αστυνομίας στη ΜΜΑΔ

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό του Σώματος κ. Χρήστο Μαυρή και τον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων κ. Δημήτρη Δημητρίου, επισκέφθηκαν σήμερα τις εγκαταστάσεις της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ), όπου ο κ. Παπαθεοδώρου, επιθεώρησε την επίλεκτη Μονάδα.

Ακολούθως, έτυχε ενημέρωσης για το έργο που επιτελεί, από τον Διοικητή της ΜΜΑΔ.

Απευθυνόμενος, προς τα μέλη της Μονάδας ο κ. Παπαθεοδώρου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολύ καλή δουλειά που επιτελείται και τον επαγγελματισμό τους, καθώς επίσης και τη στήριξή του προς αυτούς. Μετέφερε παράλληλα, τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στη Διοίκηση της ΜΜΑΔ. Επιπρόσθετα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή της ΜΜΑΔ. και των μελών της, στο γενικότερο έργο της Αστυνομίας και ειδικότερα αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που επιτελεί η Μονάδα.

Η σημερινή επίσκεψη του Αρχηγού στη ΜΜΑΔ, εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς συναντήσεων της Ηγεσίας της Αστυνομίας, με Διευθύνσεις, Μονάδες, Υπηρεσίες και Τμήματα του Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Παπαθεοδώρου και τα μέλη της ΜΜΑΔ, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν την Μονάδα και την βέλτιστη εκτέλεση των καθηκόντων τους. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη της ΜΜΑΔ, στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και τα αυξημένα καθήκοντα, που έχει επωμιστεί η Μονάδα.