ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – σύλληψη

Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 34 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Δημοκρατίας και εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας χωρίς την άδεια του λειτουργού μετανάστευσης.

Της σύλληψης του πιο πάνω προσώπου, προηγήθηκε σήμερα το πρωί ανακοπή του οχήματος του σε περιοχή της Λάρνακας, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα.

Ο 34χρονος δεν είχε στην κατοχή του οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του, με αποτέλεσμα μαζί με τα άλλα τρία πρόσωπα να οδηγηθεί στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 34χρονος φαίνεται να μεσολάβησε για να έρθει από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές, μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών, η οποία εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του.

Αύριο ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.