ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 21χρονου για κατοχή αυτόματου πυροβόλου όπλου και φυσιγγίων

Υπό οκταήμερη κράτηση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, οδηγήθηκε σήμερα ο 21χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.


Αρχική είδηση 06:36

Αυτόματο πυροβόλο όπλο εντόπισαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 21χρονος στη Λάρνακα, που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 21χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης από μέλη του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ Λάρνακας, να βρίσκεται σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης υποστατικού στη Λάρνακα, μετά από σχετική πληροφορία για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου. Αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών, σε νάιλον συσκευασία, ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο, μαζί με φυσιγγιοθήκες και αριθμό φυσιγγίων.

Τα στοιχεία του πυροβόλου όπλου αναμένεται να εξακριβωθούν από τις δικανικές εξετάσεις που θα γίνουν από οπλουργό της Αστυνομίας, ενώ την υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.