ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 39χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου

Συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 39 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή, 05 Ιουλίου, στην επαρχία Λεμεσού. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο άντρα ηλικίας 34 ετών, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή Πάνω Πολεμιδιών. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα, είχε τεθεί κακόβουλα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 39χρονου. Αυτός συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, γύρω στις 8.00 το πρωί σήμερα Δευτέρα και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Το Επαρχιακό Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον του 39χρονου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης εμπρησμού.