ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινή φυλάκισης σε 44χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης διάρκειας έξι χρόνων, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 44 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών. Η υπόθεση αφορά στην κατοχή με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, ποσότητας κάνναβης μεικτού βάρους έξι κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του 44χρονου και κατασχέθηκε από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, τον περασμένο Μάρτιο, στη Λάρνακα.

Στις 22 Μαρτίου συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 44χρονο, ενώ αυτός διακινείτο με αυτοκίνητο, σε περιοχή της Λάρνακας. Συνοδηγός στο όχημα βρισκόταν 17χρονος. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα τους, ανευρέθηκαν στα πίσω καθίσματα, καθώς και στο πάτωμα πίσω από τη θέση του οδηγού, πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους έξι κιλών περίπου.

Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό έξι κιλών κάνναβης

Οι 44χρονος και 17χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών καταχωρήθηκε από την Αστυνομία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, για εκδίκαση. Η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον του 17χρονου συνεχίζεται.

Την υπόθεση διερεύνησε η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).