ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 57χρονου για υποθέσεις πυροβολισμών εναντίον δύο κατοικιών στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 57 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ρίψης πυροβολισμών εναντίον δύο κατοικιών στη Λεμεσό, προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού και τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής να διερευνούν.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 25 Απριλίου, ιδιοκτήτης υπό ανέγερση κατοικίας, στη Λεμεσό, εντόπισε ζημιές σε δύο παράθυρα στην πρόσοψη της οικοδομής, που όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, προκλήθηκαν από πυροβολισμούς. Ζημιές από πυροβολισμούς προκλήθηκαν και σε κολώνες της οικοδομής.

Πυροβολισμοί ρίφθηκαν και στις 11 Ιουνίου, εναντίον κατοικίας ζεύγους στη Λεμεσό. Από τους πυροβολισμούς, τρεις βολίδες έπληξαν παράθυρο και κατέληξαν στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ τέταρτη βολίδα έπληξε τον τοίχο πάνω από την κύρια είσοδο της κατοικίας.

Την ίδια μέρα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 57χρονου υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα, μετά από υποψίες που εγέρθηκαν εναντίον του, για τη ρίψη πυροβολισμών κατά της κατοικίας του ζεύγους. Ακολούθως, ο 57χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονταν από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύλληψη 57χρονου για διερευνώμενη υπόθεση ρίψης πυροβολισμών σε οικία

Μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, εξασφαλίστηκε χθες νέο δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 57χρονου. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 4.30 χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.