ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 57χρονου για διερευνώμενη υπόθεση ρίψης πυροβολισμών σε οικία

Τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 57 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ρίψης πυροβολισμών σε οικία, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών στην πρόσοψη οικίας ζεύγους, στην επαρχία Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι ύποπτο πρόσωπο, που οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, σταμάτησε εξωτερικά της οικίας του ζεύγους και αφού έριξε αριθμό πυροβολισμών προς την κατοικία, εγκατέλειψε τη σκηνή.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον τρεις βολίδες έπληξαν παράθυρο και κατέληξαν εσωτερικά του σπιτιού, ενώ μία βολίδα έπληξε εξωτερικό τοίχο της οικίας. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση για διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων το πρωί του Σαββάτου.

Υποψίες εγέρθηκαν εναντίον του 57χρονου υπόπτου, με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν στη σύλληψη του, λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα, με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.