ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή 30 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο.

Πρόκειται για 21χρονο και 38χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι σημερινές συλλήψεις ανεβάζουν τον αριθμό των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση στους πέντε, αφού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 17, 23 και 25 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με τα επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο, η Αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα, για σκοπούς αναγνώρισης, φωτογραφίες προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι μετά τις δύο συλλήψεις η φωτογραφία με τον αριθμό 10, στην πιο πάνω λίστα φωτογραφιών έχει αφαιρεθεί, αφού πλέον να υφίσταται ανάγκη για περεταίρω δημοσίευσή της.

Σημ: Φωτογραφίες των αναζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.