ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενα πρόσωπα σε σχέση με τα επεισόδια που έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία αναζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενα αδικήματα παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, συμπλοκής, επίθεσης, παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας, πρόκλησης βαριάς σωματική βλάβης, κ.λπ. που διαπράχθηκαν στις 30/10/2022, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμός τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ: Φωτογραφίες των αναζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

FB

TW