ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράσεις οδικής ασφάλειας από το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και την Αστυνομία Κύπρου στο Nicosia Mall. Σάββατο 14 Μαίου, 2022

Τις δυνάμεις τους ενώνουν το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, η Αστυνομία Κύπρου και το Nicosia Mall για την υλοποίηση κοινών δράσεων που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι κοινές δράσεις έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τόσο των παιδιών, όσο και των ενηλίκων σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δράσης, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 11:00 – 15:00, στο Nicosia Mall – χώρος Plaza, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον εξοπλισμό για οδική ασφάλεια της Αστυνομίας Κύπρου και να δει από κοντά ένα περιπολικό με σύστημα ANPR, μια μοτοσυκλέτα της Αστυνομίας, κινητή μονάδα ελέγχου αλκοόλης και γυαλιά προσομοίωσης μέθης, ναρκωτικών και κούρασης, όπως και επίδειξη ορθής χρήσης παιδικού καθίσματος και ανυψωτικού παιδικού καθίσματος (Boaster). Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και με τους Πρεσβευτές Οδικής Ασφάλειας.

Στο χώρο θα φιλοξενηθούν ακόμη, διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, ενώ η Φιλαρμονική της Αστυνομίας θα διανθίσει την εκδήλωση με μουσική (13:00-13:30). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό με τη μουσική του.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η ποδηλατική Αστυνομία Λάρνακας.

Την εκδήλωση για την οδική ασφάλεια υποστηρίζουν ενεργά τα μέλη του SupportCY, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, η Πετρολίνα, η Epic και ο ΑΝΤ1.