ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πληροφορία από πολίτη οδήγησε στη σύλληψη αναζητούμενου υπόπτου για υποθέσεις κλοπών

Εντοπίστηκε μετά από πληροφορία από πολίτη και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτου, παράνομης κατοχής περιουσίας, και εγκατάλειψης σκηνής τροχαίας σύγκρουσης.

Τη φωτογραφία του υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία χθες Δευτέρα, 09 Μαΐου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Το απόγευμα της Τρίτης, 10 Μαΐου, πολίτης ο οποίος αναγνώρισε τον ύποπτο μέσω της δημοσίευσης της φωτογραφίας του, ενημέρωσε την Αστυνομία και ο ύποπτος εντοπίστηκε στη συνέχεια σε περιοχή στη Λάρνακα. Αφού εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του.

Ο ύποπτος φέρεται στις 07 Μαΐου, να οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα. Μετά τη σύγκρουση αυτός εγκατέλειψε τη σκηνή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που αυτός φέρεται να οδηγούσε, είχε κλαπεί στις 05 Μαΐου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Πάφο.

Εντός του οχήματος βρίσκονταν διάφορα οικοδομικά εργαλεία, μερικά από τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι ανήκουν στον ιδιοκτήτη του οχήματος, ενώ για τα υπόλοιπα διεξάγονται έρευνες για να διαφανεί κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής, αφού ομοιάζουν με εργαλεία που κλάπηκαν από οικία στη Λάρνακα, μετά από διάρρηξη της κατοικίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, έχουν επικοινωνήσει και ευχαριστήσει τον πολίτη που βοήθησε στον εντοπισμό του υπόπτου.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του υπόπτου. Μετά και τον εντοπισμό του, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.