ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για εκδίκαση η υπόθεση ανάμματος πυρσών στον αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο

Διατάγματα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους για τους δύο κατηγορούμενους

Για άμεση εκδίκαση καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροτεχνημάτων, σε σχέση με τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, με κατηγορούμενους δύο άντρες ηλικίας 25 και 18 ετών, που κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝ, άναψαν πυρσούς ενώ βρίσκονταν σε κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Η Αστυνομία προχώρησε το πρωί σήμερα, στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού των δύο κατηγορουμένων από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Οι 25χρονος και 18χρονος εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους αναμμένους πυρσούς, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Τσιρείου Σταδίου και οδηγήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη για εξετάσεις. Αυτοί συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για εκδίκαση της υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς των πυροτεχνημάτων.

Η επόμενη ημερομηνία ακρόασης ορίστηκε στις 13 Απριλίου, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού υπέγραψαν χρηματική εγγύηση ύψους 5,000 ευρώ.