ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι το πρωί της Κυριακής, 27 Φεβρουαρίου, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, τόσο στους αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές, όσο και στα ορεινά, όπου όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Ξεχωρίζουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που διεξάγονται από το Σάββατο στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία, όπου λόγω των εργασιών τμήμα της λεωφόρου, από τη συμβολή με τη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Εθνικής Φρουράς, παραμένει κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις από και προς Λευκωσία. Για τις μετακινήσεις τους από και προς Λευκωσία, οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφόρους Αθαλάσσας, Κέννεντυ και Νίκης, καθώς και τη λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

Στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα, θα κλείσει και τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από την έξοδο προς Λατσιά και τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, αρχικά μέχρι και την είσοδο από τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, και στη συνέχεια, στις 5.00 το απόγευμα, μέχρι και την είσοδο στην περιοχή Κοτσιάτη.

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας–Λεμεσού την Κυριακή

Ενημέρωση για τους δρόμους όπου διεξάγονται οδικές εργασίες ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών δυστυχημάτων.