ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

Κλειστό θα παραμείνει και αύριο Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στη Λευκωσία, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και μονοδρόμησης της λεωφόρου, που διεξάγονται από το πρωί του Σαββάτου.

Οι εργασίες διεξάγονται στο τμήμα της λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Εθνικής Φρουράς, με τις λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις από και προς Λευκωσία, να παραμένουν κλειστές.

Για τις διακινήσεις τους από και προς Λευκωσία, οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφόρους Νίκης, Κέννεντυ, και Αθαλάσσας, καθώς και τη λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, γύρω στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, η λεωφόρος θα δοθεί στην κυκλοφορία, με νέα, μόνιμη κυκλοφοριακή διευθέτηση, μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης της Λευκωσίας.

Κλειστές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή με την οδό Εθνικής Φρουράς λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης