ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 27χρονου για υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος

Στη σύλληψη 27χρονου κατοίκου Πάφου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Εναντίον του 27χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με την απόδραση δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν ένα από τους δύο δραπέτες, ηλικίας 28 ετών, να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο της Πάφου. Στο όχημα επέβαινε επίσης δεύτερος άγνωστος άνδρας.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το ανακόψουν.

Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα, σταθμευμένο σε δρόμο της Πάφου, ενώ οι δύο επιβάτες του είχαν ήδη διαφύγει.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του οχήματος ήταν ο 27χρονος. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος, φέρεται να έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.