ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη καταζητούμενου προσώπου

Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 23 Φεβρουαρίου, 2022 που αφορούσε 26χρονο, ο οποίος καταζητείτο για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου, 2022, στη Λευκωσία, έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 26χρονος φέρεται να συνδέεται με τη διάρρηξη καταστήματος στην περιοχή Λακατάμιας, από όπου κλάπηκε ποσότητα τσιγάρων και άλλων προϊόντων καπνού. Η διάρρηξη και κλοπή διαπράχθηκε γύρω στη 01:45 ξημερώματα της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου. Άλλο ένα πρόσωπο που φέρεται να συνδέεται με τη διάρρηξη και κλοπή, άντρας ηλικίας 18 ετών, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο 26χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από μέλη του ΟΠΈ Λευκωσίας, στη Λευκωσία.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.