ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις για διερευνώμενες υποθέσεις ναρκωτικών

Εικοσιπέντε συσκευασίες κάνναβης, καθώς και κοκαΐνης, εντοπίστηκαν στην κατοχή και σε διαμέρισμα άντρα ηλικίας 30 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ, από μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Αμμοχώστου και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία, ανέκοψαν το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος σε δρόμο στην περιοχή Αμμοχώστου, λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ της Τετάρτης και υπέβαλαν τον ύποπτο σε έλεγχο. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν εφτά συσκευασίες άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου, μία συσκευασία με κάνναβη ενός γραμμαρίου περίπου, καθώς και τεμάχιο χαρτιού με κάνναβη επίσης ενός γραμμαρίου περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του 30χρονου, όπου εντοπίστηκαν ακόμη 17 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 17 γραμμαρίων περίπου, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη, και ένας μύλος αλέσεως με ίχνη κάνναβης.

O 30χρονος, στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του.

Το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις, για να διαπιστωθεί κατά πόσο ο ύποπτος κατείχε τα ναρκωτικά με σκοπό την προμήθεια.

Για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 29 ετών, μετά την ανεύρεση μικρής ποσότητας κάνναβης στο διαμέρισμά του στη Λεμεσό.

Ο 29χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 6.00 χθες το απόγευμα, όταν σε έρευνα στο διαμέρισμα του, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε νάιλον σακουλάκι, ποσότητα κάνναβης 2,47 γραμμαρίων, καθώς και έναν σπαστήρα με ίχνη κάνναβης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λεμεσού.