ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι το πρωί σήμερα Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, τόσο στους αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές, όσο και στα ορεινά. Ωστόσο, λόγω της βροχόπτωσης που σημειώνεται σε διάφορες περιοχές, ενδεχομένως σε σημεία το οδόστρωμα των δρόμων να είναι ολισθηρό.

Οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Ενημέρωση για τους δρόμους όπου διεξάγονται οδικές εργασίες ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να τηρούν τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών δυστυχημάτων.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».