ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεύτερη σύλληψη για τα έξι κιλά ναρκωτικών, τα δύο πιστόλια και σφαίρες που εντοπίστηκαν από την ΥΚΑΝ

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα ο πρώτος συλληφθέντας

Στη σύλληψη δεύτερου υπόπτου, για την υπόθεση κατοχής δύο κιλών και 696 γραμμαρίων κοκαΐνης και τριών κιλών και 300 γραμμαρίων κάνναβης, και κατοχής δύο πιστολιών και αριθμού σφαιρών, που εντοπίστηκαν χθες, μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας, ενώ ο πρώτος ύποπτος, που συνελήφθη κατά τη χθεσινή επιχείρηση, τέθηκε υπό κράτηση, με δικαστικό διάταγμα.

Ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από τα μέλη της ΥΚΑΝ, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Στη συνέχεια, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, τα μέλη της ΥΚΑΝ, προχώρησαν με δικαστικό ένταλμα, στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου, άντρα ηλικίας 54 ετών, επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται από το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία.

Η ποσότητα κοντά στα έξι κιλά ναρκωτικών, τα δύο πιστόλια και ο αριθμός σφαιρών, μαζί με το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, εντοπίστηκαν μέσα σε ντεπόζιτο νερού, κοντά στο χώρο διαμονής του 25χρονου υπόπτου, σε αγροτική περιοχή της Λευκωσίας, κατά την επιχείρηση της ΥΚΑΝ, που διεξήχθη μετά από αξιολόγηση πληροφοριών. Ο 25χρονος είχε θεαθεί νωρίτερα χθες, να παραλαμβάνει αντικείμενο από το ντεπόζιτο και μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση των ναρκωτικών, του οπλισμού και των χρημάτων, τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου, μέχρι και σήμερα, η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, προχώρησε στον εντοπισμό και στην κατάσχεση πέρα των δέκα κιλών ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 7 κιλά και 582 γραμμάρια κάνναβης, 2 κιλά και 697 γραμμάρια κοκαΐνης και 8 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης των υποθέσεων, συνελήφθησαν 12 συνολικά πρόσωπα, εκ των οποίων τα 10 τελούν υπό κράτηση.