ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 31χρονος σχετικά με υπόθεση επίθεσης στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 31χρονου, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Εναντίον του 31χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, η οποία διαπράχθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2022 και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό 35χρονου.

Η φωτογραφία του 31χρονου είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό του. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης και τελεί υπό κράτηση 32χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ δεύτερος 32χρονος εξακολουθεί να καταζητείται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σημ.: φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.