ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη σύλληψη για υπόθεση επίθεσης στη Λευκωσία

Συνελήφθη πριν από λίγο, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τρίτο πρόσωπο, το οποίο καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για 32χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, η οποία διαπράχθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2022 και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό 35χρονου.

Η φωτογραφία του 32χρονου είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό του. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη νωρίτερα σήμερα 31χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ δεύτερος 32χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σημ.: φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.