ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή Χλώρακας – Συνελήφθησαν έξι πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση για αστυνόμευση της κοινότητας Χλώρακας πραγματοποιήθηκε χθες από τις 5μ.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα, στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου, του ΟΠΕ Πάφου, της ΜΜΑΔ, του ΟΠΟΔ Αρχηγείου και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ).
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων, οχήματα και πρόσωπα, ενώ συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 40, 25, 21 και 18 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στην Πάφο και στη Χλώρακα, μεταξύ των ημερομηνιών 3-4 Ιανουαρίου, 2022.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη 33χρονη για αυτόφωρο αδίκημα, σε σχέση με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαπράχθηκε νωρίτερα χθες στην επαρχία Πάφου. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα της εντοπίστηκε περιουσία, η οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, ενώ στη συνέχεια μέρος της εν λόγω περιουσίας αναγνωρίστηκε από ιδιοκτήτη της κατοικίας από όπου κλάπηκε.
Παράλληλα, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε περιουσία που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.
Επιπρόσθετα, σε έλεγχο που έγινε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, για παραβάσεις του διατάγματος που αφορά την εγκατάσταση αιτητών διεθνούς προστασίας στην εν λόγω κοινότητα, εντοπίστηκε 48χρονος, ο οποίος ανακρίθηκε γραπτώς.
Τέλος, ανακόπηκαν συνολικά 380 οχήματα, εκ των οποίων ερευνήθηκαν τα 51, καθώς και 68 πρόσωπα, ενώ προέκυψαν 29 τροχαίες καταγγελίες.