ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος – οχλαγωγία – πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης – κ.ά – συλλήψεις

Επεισόδια εκτυλίχθησαν χθες βράδυ στην Πάφο, με αποτέλεσμα δύο πρόσωπα να τραυματιστούν και άλλα δύο να συλληφθούν.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για επεισόδια μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων.

Οι δύο ομάδες, η κάθε μία αποτελούμενη από εικοσιπέντε περίπου άτομα, έχοντας στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, όπως ξύλα, μαχαίρια κ.ά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο νεαρά πρόσωπα να τραυματιστούν, ενώ από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία με επέμβασή τους, αποκατέστησαν την τάξη, ενώ προέβησαν στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων, ηλικίας 17 και 25 ετών.

Οι δύο τραυματίες, νεαροί άντρες ηλικίας 20 και 22 ετών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο 20χρονος διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα πλευρών και πνευμοθώρακα, ενώ ο 22χρονος διαπιστώθηκε, ότι φέρει δύο κατάγματα στο αριστερό χέρι. Και οι δύο κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή των επεισοδίων, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως ένας μπαλτάς και ένα μεταλλικό ρόπαλο του γκολφ.

Η σκηνή των επεισοδίων έχει αποκλειστεί και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.