ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 21χρονος για υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής στην επαρχία Αμμοχώστου

Στη σύλληψη 21χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε κατάστημα και χρυσοχοείο, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 21χρονος είναι το πέμπτο πρόσωπο που συλλαμβάνεται από την Αστυνομία, για τις πιο πάνω υποθέσεις, αφού είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις άλλων τεσσάρων προσώπων ηλικίας 40, 33, 36 και 38 ετών.

Πρώτη χρονικά διαπράχθηκε η διάρρηξη σε κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων εξαρτημάτων αυτοκινήτων, μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Οκτωβρίου 2021. Όπως καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από το υποστατικό 50 καταλύτες αυτοκινήτων.

Η διάρρηξη στο χρυσοχοείο διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου 2021, με τους δράστες να φέρονται να έκλεψαν ποσότητα χρυσαφικών.

Η φωτογραφία του 21χρονου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψής του. Μετά τη σύλληψή του η συνέχιση της δημοσίευσης των προσωπικών στοιχείων και της
φωτογραφίας του είναι αχρείαστη.

Τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.


Σημ.: φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.