ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κατολίσθηση πετρών και χώματος στο δρόμο Κακοπετριάς-Τροόδους

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Κατολίσθηση όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκε στο δρόμο Κακοπετριάς-Αμιάντου-Τροόδους, στο σημείο του δρόμου παρά την αερογέφυρα στο ύψος Κακοπετριάς, γύρω στις 1.00 το μεσημέρι το μεσημέρι της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η λωρίδα του δρόμου που οδηγεί προς Αμίαντο και Τρόοδος.

Την ίδια ώρα, ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες παραμένουν οι δρόμοι στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους και ειδικότερα οι δρόμοι Τροόδους-Προδρόμου, Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους.

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι και οι δρόμοι Pinewood–Προδρόμου, Pinewood–Κακοπετριάς και Κακοπετριάς-Καρβουνά, στις ορεινές περιοχές της Μόρφου.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και των αστικών περιοχών, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, είναι πιθανόν να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Δείτε ΕΔΩ τις περιοχές όπου διεξάγονται εργασίες.