ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 24χρονου σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών

Τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση

Ανανέωση κειμένου 15.07

Ο 24χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, στο πλαίσιο της πιο κάτω υπόθεσης, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Λάρνακα, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.


Αρχική είδηση 07.44

Στη σύλληψη 24χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Γύρω στις 4μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, μετέβησαν στην οικία του 24χρονου, στη Λάρνακα, για διενέργεια έρευνας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Μόλις ο 24χρονος αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει από την πίσω πόρτα του σπιτιού του, ωστόσο τα μέλη της ΥΚΑΝ τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον
ακινητοποιήσουν.

Κατά την καταδίωξη, ο 24χρονος θεάθηκε να ρίχνει στην αυλή γειτονικής οικίας, δύο αντικείμενα. Αφού εντοπίστηκαν τα πιο πάνω αντικείμενα, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο νάιλον συσκευασίες, εντός των οποίων υπήρχαν εφτά μικρότερες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων περίπου,
καθώς και μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους 29 γραμμαρίων περίπου. Τα πιο πάνω κατασχέθηκαν ως τεκμήρια. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε στην οικία του 24χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη κάνναβης και κοκαΐνης.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.