ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα ο ύποπτος για το φόνο δύο γυναικών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του, οδηγήθηκε το πρωί σήμερα ο 32χρονος ύποπτος για το φόνο δύο γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, θαμμένες στην αυλή οικίας στην επαρχία Λεμεσού. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του, για σκοπούς συνέχισης των αστυνομικών εξετάσεων σχετικά με υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, απαγωγής και άλλων αδικημάτων.

Οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για εντοπισμό δύο γυναικών, ηλικίας 33 και 43 ετών, οι οποίες στις 19 Νοεμβρίου, είχαν δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα, αφού έλειπαν αδικαιολόγητα από την οικία τους στη Λάρνακα από τις 17 Νοεμβρίου 2021. Ο 32χρονος ύποπτος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την εξαφάνιση των δύο γυναικών, φέρεται να ομολόγησε το περασμένο Σάββατο στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, τη διάπραξη του διπλού φονικού, ενώ μετά από υπόδειξή του, εντοπίστηκαν θαμμένες στην αυλή οικίας στην επαρχία Λεμεσού, οι σοροί δύο γυναικών, που ομοιάζουν με την περιγραφή των δύο ελλειπουσών.

Μετά και τον εντοπισμό των δύο σορών, ο 32χρονος συνελήφθη εκ νέου δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.