ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση κακομεταχείρισης ζώων διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κακομεταχείρισης ζώων διερευνά η Αστυνομία, μετά από τον εντοπισμό βίντεο που αναρτήθηκε σε διαδικτυακό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου σκυλιά φέρεται να υποβάλλονται από δύο πρόσωπα, σε σκυλομαχία. Για την υπόθεση συνελήφθη χθες το απόγευμα ένα ύποπτο πρόσωπο, ενώ η Αστυνομία για τα Ζώα συνεχίζει τις εξετάσεις.

Καταγγελία σχετικά με την ανάρτηση του βίντεο υποβλήθηκε από πολίτη στο ΤΑΕ Λεμεσού, το περασμένο Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου. Το Κλιμάκιο της Αστυνομίας για τα Ζώα στη Λεμεσό ανέλαβε άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απομονώθηκε το σχετικό βίντεο και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των υπόπτων προσώπων.

Ένας από τους δύο υπόπτους που φαίνονται στο βίντεο, άντρας ηλικίας 25 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από τα μέλη της Αστυνομίας για τα Ζώα στη Λεμεσό, λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής. Ανακρινόμενος ο ύποπτος προέβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το πρωί σήμερα, αναμένεται να υποβληθεί από την Αστυνομία, αίτημα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του 25χρονου υπόπτου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.