ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 23χρονος που καταζητείτο για την υπόθεση εξαφάνισης δύο γυναικών στη Λάρνακα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ο 23χρονος που καταζητείτο σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση εξαφάνισης δύο γυναικών ηλικίας 43 και 33 ετών, που έχουν δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα, αφού απουσιάζουν από την κατοικία τους στη Λάρνακα, από τις 17 Νοεμβρίου, 2021. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, με το ΤΑΕ Λάρνακας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Τα στοιχεία και φωτογραφίες του 23 υπόπτου είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γύρω στις 7.00 το βράδυ του Σαββάτου, 04 Δεκεμβρίου, 2021, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από σχετική πληροφορία, εντόπισαν τον ύποπτο να διακινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, και αφού τον ανέκοψαν προχώρησαν στη σύλληψή του, με δικαστικό ένταλμα. Το όχημα οδηγούσε δεύτερος άντρας, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.

Άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 32 ετών, είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες από μέλη της Αστυνομίας και τελεί υπό κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.