ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη σύλληψη για τα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα νέων

Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, σε ποδοσφαιρικό αγώνα Νέων στην Πάφο.

Πρόκειται για 16χρονο, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 16χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δύο 31χρονοι. Χθες το πρωί, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Η φωτογραφία του 16χρονου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό του. Πλέον μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας του, είναι αχρείαστη.

Για την υπόθεση η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί και άλλα πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για σκοπούς εντοπισμού τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.