ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοβαρά επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα νέων

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν γύρω στις 4:20 το απόγευμα χθες, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ U19-ΑΠΟΕΛ U19 για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα U19.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 50 περίπου οπαδοί της μιας εκ των δύο ομάδων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και φέρονται να επιτέθηκαν σε 37χρονο.

Από την επίθεση ο 37χρονος τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 37χρονος υπέστη θλάση αυχένα και κάκωση κεφαλής.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Για την εν λόγω υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε το πρωί σήμερα, στην δημοσίευση των φωτογραφιών οκτώ προσώπων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.