ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Κλειστή λωρίδα σε τμήμα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Κλειστή παραμένει και το πρωί σήμερα Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, σε σημείο μετά την έξοδο προς το Παραμάλι, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω ακινητοποίησης εντός του δρόμου, γερανοφόρου οχήματος που παρουσίασε μηχανική βλάβη, γύρω στις 6.30 χθες το βράδυ. Συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, αφού το σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί το γερανοφόρο όχημα, βρίσκεται σε στροφή του δρόμου. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές των αυτοκινητοδρόμων, καθώς και σε αστικούς δρόμους, ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Ενημέρωση για τις οδικές εργασίες που διεξάγονται ΕΔΩ.

Καλούνται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να είναι προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.