ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις συνθήκες θανάτου 59χρονου σε τροχαία σύγκρουση διερευνά η Αστυνομία στην Λευκωσία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη το βράδυ που πέρασε, στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Νίκος Βαλανίδης, 59 ετών, από Λεμεσό.

Η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στα Λατσιά, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 59χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και αφού προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ημιφορτηγό που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.