ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού σχετικά με υπό εκδίκαση υπόθεση κυβείας

Σε νέο έλεγχο χθες εντοπίστηκαν εκ νέου πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία

Διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού, επέδωσαν μέλη της Αστυνομίας, στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, για σκοπούς εκδίκασης υπόθεσης κυβείας που διεξαγόταν στο χώρο, τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε χθες στο υποστατικό, διαπιστώθηκε εκ νέου ότι θαμώνες επιδίδονταν σε κυβεία.

Πρόκειται για καφενείο στην Πάφο, όπου γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, μαζί με άλλα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διενήργησαν έλεγχο για αντιμετώπιση της κυβείας. Στο καφενείο εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, στην παρουσία και του υπευθύνου του υποστατικού. Όλοι τους κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ από το υποστατικό κατασχέθηκαν ως τεκμήρια αριθμός από τραπουλοχάρτα και φίσιες.

Την ίδια ώρα, στον υπεύθυνο του καφενείου επιδόθηκε διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού, που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για σκοπούς εκδίκασης υπόθεσης κυβείας που διαπράχθηκε στις 13 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, γύρω στις 11.45 πριν το μεσημέρι, στις 13 Οκτωβρίου, εντόπισαν στο καφενείο, οκτώ πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Οι οκτώ θαμώνες και ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς και με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, του Κεντρικού Αστυνομικού Πάφου, η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για εκδίκαση.

Η δικαστική διαδικασία συνεχίζεται.