ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων Τρίτων χωρών να εισέλθουν στη Δημοκρατία διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων Τρίτων χωρών να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνά η Αστυνομία, με ύποπτο άντρα ηλικίας 27 ετών, κάτοικο Κύπρου, που σήμερα εντοπίστηκε να μεταφέρει με αυτοκίνητο, στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, αριθμό προσώπων που εισήλθαν παράνομα στη Δημοκρατία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος ύποπτος, ανέκοψαν για έλεγχο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, στην περιοχή Πύλας και Ορόκλινης, το απόγευμα της Τετάρτης. Στο όχημα επέβαιναν άλλα πέντε πρόσωπα, υπήκοοι Τρίτων χωρών, που από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, φαίνεται ότι εισήλθαν παράνομα στη Δημοκρατία.

Τα μέλη της Αστυνομίας οδήγησαν τον 27χρονο και τα άλλα πέντε πρόσωπα στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, για να συνδράμουν στις αστυνομικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 27χρονος φέρεται να παρέλαβε τα πέντε πρόσωπα στις κατεχόμενες περιοχές και να τα μετέφερε με το όχημά του στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, όπου και ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας, διερευνούν την υπόθεση.