ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 33χρονου για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο

Σύλληψη 46χρονου μετά τον εντοπισμό μαχαιριού και ομοιώματος πιστολιού στην κατοχή του

Για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, συνελήφθη 33χρονος στη Λευκωσία μετά τον εντοπισμό στην κατοικία του, ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 45 γραμμαρίων, ενώ 46χρονος στη Λεμεσό συνελήφθη μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του ενός μαχαιριού και ενός ομοιώματος πιστολιού.

Ο 33χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, από μέλη της ΥΚΑΝ που μετά από πληροφορία τον ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο κοντά στην κατοικία του, όπου αυτός κινείτο πεζός. Στην κατοχή του ανευρέθηκε μικροποσότητα ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, ενώ σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στην κατοικία του, με δικαστικό ένταλμα, ανευρέθηκε η ποσότητα 45 γραμμαρίων ουσίας που επίσης πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη και κατακρατήθηκε για εξετάσεις.

Στην κατοικία του υπόπτου ανευρέθηκαν επίσης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1,885 ευρώ, που κατακρατήθηκαν για εξετάσεις.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία.

Στη Λεμεσό, ο 46χρονος συνελήφθη από μέλη του ΟΠΕ που τον υπέβαλαν σε έλεγχο όταν, γύρω στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου, τον εντόπισαν σε δρόμο στην περιοχή Γερμασόγειας, να βρίσκεται στη θέση του οδηγού σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οποίου είναι άλλο πρόσωπο.

Κατά τον έλεγχο, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός του οχήματος, ένα μαχαίρι με σταθερή λεπίδα μήκους 20 εκατοστών που καταλήγει σε μυτερή άκρη, καθώς και ένα ομοίωμα περίστροφου πιστολιού. Τόσο το μαχαίρι όσο και το ομοίωμα πιστολιού κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 46χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε και σε ναρκωτεστ με θετικό προκαταρκτικά αποτέλεσμα, τέθηκε υπό κράτηση, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτός απέκτησε κατοχή του αυτοκινήτου να διερευνώνται.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας και η Τροχαία Λεμεσού.