ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε το ζεύγος και το παιδί τους που είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα

Εντοπίστηκε σήμερα από μέλη της Αστυνομίας ζεύγος, άντρα και γυναίκας, ηλικίας 46 και 41 ετών αντίστοιχα, καθώς και το ανήλικο παιδί τους, ηλικίας 6 ετών, που είχαν δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα, αφού απουσίαζαν από την οικία τους στη Λευκωσία, από την περασμένη Κυριακή, 03 Οκτωβρίου.

Τα στοιχεία και φωτογραφίες του ζεύγους δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τη Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Λίγο μετά τις 3.00 το απόγευμα της Τετάρτης, ο 46χρονος επικοινώνησε με το ΤΑΕ Λευκωσίας και ανάφερε ότι έχει πληροφορηθεί από φιλικά του πρόσωπα ότι ο ίδιος με την οικογένειά του έχουν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα και γίνονται προσπάθειες εντοπισμού τους. Ο ίδιος ανάφερε ότι, μαζί με την οικογένειά του, βρίσκονται στη Λεμεσό, όπου μετέβηκαν για λίγες μέρες και πρόκειται να επιστρέψουν στην οικία τους την Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού εντόπισαν στη συνέχεια σε περιοχή της Λεμεσού, τον 46χρονο, την 41χρονη και το παιδί τους, που όπως διαπιστώθηκε είναι καλά στην υγεία τους.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στον εντοπισμό της οικογένειας ελλειπόντων. Μετά και τον εντοπισμό τους, δεν χρειάζεται η περαιτέρω δημοσίευση των στοιχείων και φωτογραφιών τους.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει τα εν λόγω πρόσωπα, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.