ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία


Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 75χρονο, διερευνά η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 7.50 χθες το πρωί, ενώ ο 75χρονος βρισκόταν μαζί με 72χρονο, έξω από το κατάστημά τους στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από άντρα, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Αποτέλεσμα ήταν ο 75χρονος να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο έδαφος, ενώ ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά. Ο 72χρονος προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση και επίσης δέχθηκε επίθεση από τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 75χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετέβηκε και ο 72χρονος, ο οποίος έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 39χρονου υπόπτου. Αυτός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που προχώρησαν στη σύλληψη του με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.