ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 19χρονος ύποπτος για υπόθεση απόπειρας εμπρησμού αυτοκινήτου

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, 19χρονος εναντίον του οποίου προέκυψαν στοιχεία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, 28 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό. Ο 19χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.50 τα ξημερώματα της Τρίτης, 47χρονος αντιλήφθηκε ότι εντός του αυτοκινήτου του 21χρονου υιού του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο έναντι της οικίας του, βρισκόταν άγνωστο του νεαρό πρόσωπο. Ο 47χρονος προσπάθησε να περιορίσει τον ύποπτο και να καλέσει την Αστυνομία, ενώ για βοήθεια του προσέτρεξε ο 21χρονος υιός του. Την ίδια ώρα ο ύποπτος νεαρός φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και παρά το ότι ο 47χρονος κατάφερε να τον αφοπλίσει, ο ύποπτος διέφυγε πεζός.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν δίπλα στο αυτοκίνητο του 21χρονου, ένα δοχείο που περιείχε όπως πιστεύεται καύσιμη ύλη, καθώς και έναν αναπτήρα, ενώ σε κοντινή περιοχή εντόπισαν αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρία, εγκατέλειψε στο σημείο ο ύποπτος.

Το αυτοκίνητο όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, είχε κλαπεί νωρίτερα την Τρίτη, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας του ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.