ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενο πρόσωπο

Φωτογραφίες άντρα αγνώστων στοιχείων, ο οποίος αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802370 ή 22-802371 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πρόκειται για υπόθεση κλοπής ποδηλάτου, που διαπράχθηκε στις 07 Μαΐου, 2021, γύρω στις 1.10 το μεσημέρι, στην περιοχή Στροβόλου, στη Λευκωσία. Το ποδήλατο, χρώματος μπλε σκούρου, μάρκας «RALEIGH», αξίας 200 ευρώ, κλάπηκε από την αυλή οικείας στην οδό Θερμοπυλών.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.