ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΟ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό 27χρονου, από το Καμερούν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, στις 13 Ιανουαρίου 2021.

Ο 27χρονος φέρεται να χρησιμοποιεί το όνομα ENO, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα. Περιγράφεται ως ύψους 1.77μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαλλιά. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, ο καταζητούμενος φέρεται να έχει ξυρίσει το μουστάκι, που φαίνεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.