ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενα πρόσωπα

Φωτογραφίες δύο υπόπτων προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με υπόθεση κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από τσάντα γυναίκας που ψώνιζε σε κατάστημα στην Λευκωσία, πορτοφολιού που περιείχε χρήματα και ένα Σταυρό από χρυσό. Η κλοπή διαπράχθηκε στις 19 Αυγούστου, 2020, στην Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό των δύο αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802370 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.