ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

OMER NACI KARAKAS

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πλαστογραφίας, 4.Πλαστοπροσωπίας και 5. Κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10/09/2020 στην επαρχία Λευκωσίας.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον του OMER NACI KARAKAS, 27 ετών από την Τουρκία, ο οποίος καταζητείται βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ: Η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.