ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του Μαρίνου Πολυδώρου, 45 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τον Δεκέμβριο του 2015 και αφορά την κατάσχεση, μετά από έρευνα σε αποθήκη εταιρίας ταχυμεταφορών, ποσότητας κάνναβης, βάρους 12 κιλών και 945 γραμμαρίων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), στο τηλέφωνο 22-808623 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.