ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αστυνομία παρούσα και φέτος στη «Διαδρομή Αγάπης 2024»


Έδωσε την επίσημη εκκίνηση ο Αρχηγός Αστυνομίας

Την επίσημη εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης 2024» έδωσε σήμερα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού.


Η 24η Διαδρομή Αγάπης, που διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα όνειρο, μια ευχή», ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί αύριο 31 Μαρτίου. Κατά τη διάρκειά της, μοτοσικλετιστές πραγματοποιούν πορεία σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, για συλλογή εισφορών για οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου.


Στη Διαδρομή Αγάπης 2024, συμμετέχει για άλλη μια χρονιά ενεργά και η Αστυνομία Κύπρου. Μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, συμμετέχουν στην πορεία, παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια και τροχαίες διευκολύνσεις στους συμμετέχοντες εθελοντές.


Μιλώντας κατά τη σημερινή επίσημη εκκίνηση της Διαδρομής Αγάπης 2024, ο Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε πως η Αστυνομία Κύπρου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την πολύ σημαντική τελετή και τη Διαδρομή Αγάπης, μέσα από την οποία εκφράζουμε εμπράκτως τη στήριξη και συμπαράστασή μας προς τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.